Westenesch.nl

  • Het Oranjekanaal

  • De kleine Brink

  • De Brink

  • De Zwaaikom

  • Het Haventje

  • De Boermarke

  • Het Hunebed

Boerhoorn februari 2017

boerhoorn sjabloon

Nieuwsbrief februari 2017

 

Beste dorpsgenoten,

 

In deze Boerhoorn besteden we graag aandacht aan het volgende:

  1. Aankondiging jaarvergadering;
  2. Uitnodiging schaatsen in Thialf;
  3. Stortdagen paasvuur.

1. De jaarvergadering zal dit jaar gehouden worden op maandagavond 20 maart om 20.00 uur in de Eekwal. Een definitieve uitnodiging met agenda volgt nog.

2. Op vrijdag 3 maart gaat we weer met een bus naar Thialf in Heerenveen om daar te gaan schaatsen. Hiervoor nodigen we alle dorpsgenoten uit om mee te gaan. Als je niet wilt schaatsen, mag je ook voor de gezelligheid mee. Altijd leuk! Voor dorpsgenoten zijn er geen kosten aan verbonden. We vragen van introducés een kleine vergoeding van € 7. We vertrekken om 19.00 uur vanaf de Grote Brink richting Heerenveen en we zijn rond 0.00 uur weer terug. Opgeven kan tot 28 februari bij Ina Uilders op telefoonnummer 640 665.

3. Op de volgende dagen van 9.00 tot 17.00 uur kan er UITSLUITEND snoeiafval op de bekende plaats aan de Blikveldweg worden gestort:

Zaterdag 18 maart

Zaterdag 25 maart

Zaterdag 1 april

Zaterdag 8 april

Zaterdag 15 april.

Net als voorgaande jaren wordt het terrein, dat omgeven is door een hekwerk, door de week afgesloten. Indien u buiten één van deze dagen om willen storten, dan kunt u een sleutel afhalen bij de Werktuigenvereniging of bij Cees Antoons, Heirweg 18. We willen nogmaals benadrukken dat u uitsluitend snoeiafval kunt storten. Op zaterdag 11 maart worden de hekken geplaatst. Wij zoeken nog vrijwilligers om hierbij te helpen. Wilt u helpen, kom dan om 10.00 uur naar het stortterrein aan de Blikveldweg.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur